Начальник відділення НСПП також провела робочу зустріч з  головою  обласної організації всеукраїнської профспілки працівників і підприємців торгівлі, громадського харчування та послуг Володимиром Краєвським.

Йшлося про стан соціально-трудових відносин у закладах торгівлі, громадського харчування та послуг, пов’язаний із посиленням карантинних заходів. Голова обласної профорганізації звернув увагу на те, що в зв’язку із карантинними обмеженнями, пов’язаних з протидією розповсюдження пандемії коронавірусу COVID-19, сфера торгівлі, громадського харчування та послуг, найбільше постраждала від «корона кризи». Серед причин – неможливість сплачувати за оренду приміщень, комунальні послуги – через неймовірно високі тарифи тощо. І лише невелика кількість закладів харчування якось зводить кінці з кінцями завдяки доставці й торгівлі на виніс. Переважна більшість –«законсервувалися» до кращих часів. Вагомими факторами є і неможливість реального доступу до дешевих кредитних ресурсів, «тонізація» економіки, брак кваліфікованих кадрів через трудову міграцію з України.  

Сніжана Паюк наголосила на необхідності подальшої співпраці та моніторингу стану соціально-трудових відносин серед підприємців торгівлі, громадського харчування та послуг і надала роз’яснення щодо дотримання вимог чинного законодавства під час проведення акцій соціального протесту.

Сторони домовилися про підписання Меморандуму про співпрацю.